2009-12-07 16:01:06• hírek • Szatmar.ro

Arannyal kezdődött a December1 Kupa

Illusztráció
Illusztráció

Ely Alexandru rögtön az első nap aranyat szerzett a Sportklub számára.

Remekül kezdődött a Szatmárnémetiben megrendezendő December1 Kupa a hazai Sportklub számára, mivel a tőrözők 9-11 évesek kategóriájában Ely Alexandru aranyérmet szerzett.

Izsáki Arnold tanítványa a döntőben 10-8 arányban verte meg a Bukaresti ACS Balestre versenyzőjét, Daniel Varticet. A bronzérmet szintén Izsáki egyik tanítványa, George Ciuclean szerezte meg. „Eredetileg a nyolc közé vártam mindkettőjüket, Ely győzelme nagyon kellemes meglepetés, hiszen a gyerek még csak 8 éves, és mindössze fél éve kezdte el a vívást. Le a kalappal előtte, úgy néz ki, hogy szép jövő előtt áll, ha így folytatja", mondta a mester.

A lányok között a legjobban Rebeca Aldea szerepelt, ő a 26 versenyzőt számláló mezőnyből a hetedik helyen végzett, míg Potor Andrea a 12., Macaraie Anamaria a 14.lett.

A Sportklubhoz kapcsolódó hír még, hogy a múlt hétvégi olaszországi ifjúsági Világkupa-versenyen bronzérmet szerző Amalia Tataran Itáliából nem haza jött, hanem a felnőtt válogatott edzőtáborába utazott Brassópojánára, ahova a szatmári klub egy másik párbajtőrözője Simona Deac is meghívást kapott. Rajtuk kívül az olimpiai ezüstérmes Ana Maria Branza, Iulia Macesanu, Anca Maroiu, Simona Alexandru, Roxana Lazar és Loredana Iordachioiu vesz részt az edzőtáborozáson.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: